Кухар – це фахівець з приготування їжі. Хорошого кухаря іноді називають чарівником, адже він може зі звичайних продуктів приготувати справжній шедевр, який принесе радість і насолоду людям. Страви майстерних кухарів нерідко називають творами мистецтва.
Кондитер – це професійний кухар, що створює кондитерські вироби, десерти, та випічку. Професія кондитера багатогранна і потребує не лише естетичного смаку та художніх здібностей від робітника, але й багатьох знань та вмінь.
Професія кондитера творча, тому молодий талановитий працівник може принести значно більше нових ідей, втілень, ніж досвідчений, давно працюючий, і заклад отримає суттєві прибутки. Це робота, яка не потребує стереотипів, а набуті навички і знання треба перевтілювати у все нові й нові задуми та перспективи. Великі кондитерські фабрики та цехи теж охоче приймають молодь, яка стажується та набуває досвіду біля майстрів-кондитерів. Кваліфіковані кондитери мають можливість відкривати власні кафе.
Тому поки існує людське суспільство, будуть перспективи у робітників харчової промисловості і, зокрема, у кондитера. Оскільки на кондитерські вироби є попит у населення, то потреба у висококваліфікованих кадрах постійна.
Контактний телефон приймальної комісії 0960490609
Термін навчання:
1,5 роки – на базі повної загальної середньої освіти (11класів)
3 роки – на базі базової загальної середньої освіти (9 класів)